Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Koetshuis met bovenwoning in eclectische trant. Gepleisterde gevels, open waranda op houten zuiltjes en gesneden versieringen in de zwikken in Rotterdam

Kasteel Buitenplaats

Baden Powelllaan 14
3016GJ Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Koetshuis met bovenwoning in eclectische trant. Gepleisterde gevels, open waranda op houten zuiltjes en gesneden versieringen in de zwikken

Koetshuis met bovenwoning in eclectische trant, derde kwart 19e eeuw. Gepleisterde gevels, open waranda op houten zuiltjes en gesneden versieringen in de zwikken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32734
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Koetshuis met bovenwoning in eclectische trant. Gepleisterde gevels, open waranda op houten zuiltjes en gesneden versieringen in de zwikken in Rotterdam

Herenhuis 'De Heuvel.' Buitenhuis met versierde deurpartij

Baden Powelllaan 12
Rotterdam
Herenhuis 'De Heuvel.' Vroeg 19e eeuws buitenhuis met versierde deurpartij.

Noorse Kerkje met leeszaal, pastorie en toegangshek

Westzeedijk 300
Rotterdam
Inleiding: Noorse KERK met LEESZAAL, PASTORIE en TOEGANGSHEK, gesticht op initiatief van de Noorse zeemanszendeling J.A. Saxe ten behoeve v..

overig

Parkhaven 20
Rotterdam
Inleiding UITZICHTTOREN, genaamd Euromast, vrijstaand gesitueerd aan de oostzijde van de Parkhaven en gebouwd in de periode 1958-1960 in o..

Statige villa in Nieuw-Historiserende stijl

Parklaan 17
Rotterdam
Omschrijving: Vrijstaande villa op nagenoeg rechthoekige plattegrond, opgetrokken in rode baksteen met natuurstenen ornamentiek, omvattende..

Toegangsbrug

Parklaan 17
Rotterdam
Inleiding: Gemetselde TOEGANGSBRUG met smeedijzeren hekwerk, gebouwd in 1926 in Nieuw-Historiserende stijl op de voormalige buitenplaats "S..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)