Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder rieten wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en vensters met flauw gebogen kalven. Strekken van afwisselend gele en rode steen in Reeuwijk

Boerderij

Oud Reeuwijkseweg 29
2811KC Reeuwijk (gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Zuid Holland

Bouwjaar: midden 19e eeuw 1850 midden 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder rieten wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en vensters met flauw gebogen kalven. Strekken van afwisselend gele en rode steen

Boerderij uit het midden van de 19e eeuw onder rieten wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en vensters met flauw gebogen kalven. Strekken van afwisselend gele en rode steen. Zes- en negenruitsschuiframen. Rechts opkamer. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32408
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder rieten wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en vensters met flauw gebogen kalven. Strekken van afwisselend gele en rode steen in Reeuwijk

H.H. Petrus en Paulus

Dorpsweg 22
Reeuwijk (Gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Inleiding Aan Petrus en Paulus gewijde KRUISKERK in neogotische trant naar ontwerp van E.J. Margry uit 1889-90. Margry die zich onderschei..

Pastorie van de Petrus en Pauluskerk

Dorpsweg 22
Reeuwijk (Gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Inleiding De PASTORIE bij de HH Petrus- en Pauluskerk is ontworpen door architect E.J. Margry in de Neo-Gotische bouwstijl. De leien op het..

Heilig Hartbeeld

Dorpsweg 22
Reeuwijk (Gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Omschrijving Het uit 1933 daterende HEILIG HARTBEELD staat vóór de pastorie van de HH Petrus en Pauluskerk op een sokkel van geruwd beton..

Jozefschool

Dorpsweg 28
Reeuwijk (Gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Inleiding SCHOOLGEBOUW genaamd Sint Jozefschool, naar een ontwerp van J. Heemskerk, met zowel op de begane grond als op de verdieping een l..

H.H. Petrus en Paulus

Dorpsweg 26
Reeuwijk (Gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Inleiding In het KLOOSTER naar een ontwerp van J. Heemskerk waren oorspronkelijk op de begane grond de spreekkamer, refters, een kantoorrui..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)