Meer dan 63.000 rijksmonumenten


't Leme Huus in Putten

Boerderij

Arnhemse Karweg 6
3881NG Putten
Gelderland


Beschrijving van 't Leme Huus

Veluws keuterijtje "'t Leme Huss" onder rieten wolfdak en met gepleisterde gevels. De voorgevel heeft vensters met luiken en goede roedenverdeling in de ramen. Bovenlicht met achtruitsraam. De achtergevel van de deel heeft gepotdekselde houten delen. Op het erf een schuurtje. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32212
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van 't Leme Huus in Putten

Terrein waarin 2 grafheuvels en nederzettingssporen (o.m. besmeten aardewerk)

-
Koudhoorn (Gemeente Putten)
Terrein waarin 2 grafheuvels en nederzettingssporen (o.m. besmeten aardewerk). Datering: resp. Neolithicum en/of Bronstijd, IJzertijd en Mid..

Groot Spriel

Garderenseweg 146
Putten
Groot Spriel. In 1880 gebouwd landhuis in neorenaissancevormen. Bakstenen gebouw, rijk versierd met gecanneleerde en geblokte pilasters, geb..

Twee grafheuvels

-
Putten
Twee grafheuvels, alsmede zones. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het monument is van wetenschappelijke- en cultuurhistorische betek..

Terrein waarin een grafheuvel

-
Putten
Terrein waarin een grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Terrein waarin 12 grafheuvels

-
Koudhoorn (Gemeente Putten)
Terrein waarin 12 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)