Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij. Rieten wolfdak; vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen. Op het erf een stenen schuur met pannen zadeldak tussen puntgevels. Roedenberg in Ouderkerk aan den IJssel

Boerderij

Lageweg 41
2935CD Ouderkerk aan den IJssel (gemeente Ouderkerk)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e of begin 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij. Rieten wolfdak; vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen. Op het erf een stenen schuur met pannen zadeldak tussen puntgevels. Roedenberg

Boerderij uit de 18e of begin van de 19e eeuw. Rieten wolfdak; vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen. Op het erf een stenen schuur met pannen zadeldak tussen puntgevels. Roedenberg. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31988
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij. Rieten wolfdak; vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen. Op het erf een stenen schuur met pannen zadeldak tussen puntgevels. Roedenberg in Ouderkerk aan den IJssel

Boerderij met rieten wolfdak en rechts uitgebouwde opkamer. Vensters met ontlastingsbogen en negen- en twaalf-ruitsschuiframen

Lageweg 45
Ouderkerk aan den IJssel (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij uit de 17e eeuw met rieten wolfdak en rechts uitgebouwde opkamer. Vensters met ontlastingsbogen en negen- en twaalf-ruitsschuifram..

Boerderij onder rieten wolfdak. Gepleisterde muren links en uitgebouwde zijkamer. Sieranker; vensters met luiken en schuiframen met zes-,negen- en zes ..

IJsseldijk-Noord 274
Ouderkerk aan den IJssel (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij uit de 17e of 18e eeuw onder rieten wolfdak. Gepleisterde muren links en uitgebouwde zijkamer. Sieranker; vensters met luiken en s..

Boerderij onder rieten zadeldak, met puntgevel waarin vlechtingen, gekoppelde ontlastingsbogen en sieranker

Kattendijk 183
Gouderak (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij onder rieten zadeldak, met puntgevel waarin vlechtingen, gekoppelde ontlastingsbogen en sieranker, 17e eeuws. Het overige vernieuw..

Boerderij onder rieten wolfdak. Puntgevel op het midden van de voorgevel. Vensters met ontlastingsbogen, halve-kruiskozijnen en luiken

IJsseldijk-Noord 252
Ouderkerk aan den IJssel (Gemeente Ouderkerk)
17e eeuwse boerderij onder rieten wolfdak. Puntgevel op het midden van de voorgevel. Vensters met ontlastingsbogen, halve-kruiskozijnen en l..

Boerderij onder rieten wolfdak. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters met luiken. Links een bakhuis met ..

Kattendijk 163
Gouderak (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij onder rieten wolfdak, tweede kwart 19e eeuw. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)