Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Hoge stal onder zadeldak met riet gedekt in Ottoland

Boerderij

A 11
2975BA Ottoland (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Hoge stal onder zadeldak met riet gedekt

GEDEELTE VAN een BOERDERIJ, in oorsprong XVII (?), waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Hoge stal onder zadeldak met riet gedekt. Vormt een geheel met het buurnummer A 100-102. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31886
Laatste wijziging: 2014-10-12 10:13:45.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Hoge stal onder zadeldak met riet gedekt in Ottoland

Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Woongedeelte met puntgevel en rechter uitbouw onder ..

A 7
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
GEDEELTE VAN een BOERDERIJ, in oorsprong XVII ?, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Woongedeelte met pun..

Hervormde kerk

A 59
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Ned. Herv. KERK. Eenvoudig bouwwerk op rechthoekige plattegrond met hoog zadeldak tussen puntgevels en klokketorentje boven de westgevel. ..

Boerderij, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baanderdeuren onder riete ..

A 78
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
BOERDERIJ ca. 1800, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baande..

Grote boerderij met monumentaal bouwlichaam, bestaande uit een woonhuis met brede puntgevel en een hogere stal, beide onder een doorlopend rieten zade ..

A 80
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Grote BOERDERIJ (XIXc) met monumentaal bouwlichaam, bestaande uit een woonhuis met brede puntgevel en een hogere stal, beide onder een doorl..

Boerderij met schilderachtig rieten zadeldak, dat zowel het woonhuis als de hogere stal overdekt. Puntgevel met vlechtingen en vensters met luiken en ..

Zuidzijde 165
Goudriaan (Gemeente Graafstroom)
Boerderij (XVII-XVIII) met schilderachtig rieten zadeldak, dat zowel het woonhuis als de hogere stal overdekt. Puntgevel met vlechtingen en ..

Kaart & Routeplanner