Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baanderdeuren onder rieten dakkapel met houten puntgevel in Ottoland

Boerderij

A 78
2975BD Ottoland (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Boerderij, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baanderdeuren onder rieten dakkapel met houten puntgevel

BOERDERIJ ca. 1800, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baanderdeuren onder rieten dakkapel met houten puntgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31877
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, met rieten zadeldak, puntgevel met vlechtingen, links een uitbouw onder pannen zadeldak en in de rechter zijgevel baanderdeuren onder rieten dakkapel met houten puntgevel in Ottoland

Grote boerderij met monumentaal bouwlichaam, bestaande uit een woonhuis met brede puntgevel en een hogere stal, beide onder een doorlopend rieten zade ..

A 80
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Grote BOERDERIJ (XIXc) met monumentaal bouwlichaam, bestaande uit een woonhuis met brede puntgevel en een hogere stal, beide onder een doorl..

Hervormde kerk

A 59
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Ned. Herv. KERK. Eenvoudig bouwwerk op rechthoekige plattegrond met hoog zadeldak tussen puntgevels en klokketorentje boven de westgevel. ..

Gedeelte van een schilderachtige hoeve. Langwerpig, dwars woonhuis onder rieten zadeldak tussen puntgevels met links een opkamer, waaronder getoogde k ..

A 92
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Gedeelte van een schilderachtige hoeve (in oorsprong XVII). Langwerpig, dwars WOONHUIS onder rieten zadeldak tussen puntgevels met links ee..

Gedeelte van een schilderachtige hoeve. Achterhuis met opzij een puntgevel met sierankers en een stal met hoog, rieten schilddak en baanderdeuren onde ..

A 94
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
Gedeelte van een schilderachtige hoeve (in oorsprong XVII). ACHTERHUIS met opzij een puntgevel met sierankers (XVII) EN een STAL met hoog, ..

Gedeelte van een boerderij, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Woongedeelte met puntgevel en rechter uitbouw onder ..

A 7
Ottoland (Gemeente Graafstroom)
GEDEELTE VAN een BOERDERIJ, in oorsprong XVII ?, waarvan de verschillende onderdelen een schilderachtig geheel vormen. Woongedeelte met pun..

Kaart & Routeplanner