Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Voormalig wachthuis, met aan de voorzijde schilddak, kroonlijst en twee open bogen, aan de voorzijde een topgevel in Oosterhout

Gebouw

Heuvel 15
4901KB Oosterhout
Noord Brabant


Beschrijving van Voormalig wachthuis, met aan de voorzijde schilddak, kroonlijst en twee open bogen, aan de voorzijde een topgevel

Voormalig wachthuis, met aan de voorzijde schilddak, kroonlijst en twee open bogen, aan de voorzijde een topgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31656
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Voormalig wachthuis, met aan de voorzijde schilddak, kroonlijst en twee open bogen, aan de voorzijde een topgevel in Oosterhout

Huis op L-vormige plattegrond, onder schilddaken en met gekoepelde dakruiter

Heuvel 13
Oosterhout
Huis op L-vormige plattegrond, onder schilddaken en met gekoepelde dakruiter. In de achtergevel een venster met ontlastende boog en traptore..

Herenhuis met gepleisterde, uit drie traveeën bestaande lijstgevel

Heuvel 19
Oosterhout
Herenhuis met gepleisterde, uit drie traveeën bestaande lijstgevel, waarvan de middelste uitspringend en met jonische pilasters versierd. L..

Dwarshuis onder schilddak, met zesdelige schuiframen, omlijste ingang

Heuvel 11
Oosterhout
Dwarshuis onder schilddak, met zesdelige schuiframen, omlijste ingang. Aan de achterzijde L-vormig uitgebouwd e n door een topgevel beëindi..

Herenhuis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel

Heuvel 8
Oosterhout
Herenhuis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel; ingang met kroonlijst op voluutvormige consoles; zesdelige schuiframen. Eerste helft 19e e..

Herenhuis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel en omlijste ingang

Heuvel 10
Oosterhout
Herenhuis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel en omlijste ingang.

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)