Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Onderkelderd pand met topgevel met vlechtingen, 9-ruits schuifvensters, beganegrond gewijzigde schuifvensters. Muurankers in Groede

Woonhuis

Markt 33
4503AH Groede (gemeente Sluis)
Zeeland


Beschrijving van Onderkelderd pand met topgevel met vlechtingen, 9-ruits schuifvensters, beganegrond gewijzigde schuifvensters. Muurankers

Onderkelderd pand met topgevel met vlechtingen, 9-ruits schuifvensters, beganegrond gewijzigde schuifvensters. Muurankers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31521
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Onderkelderd pand met topgevel met vlechtingen, 9-ruits schuifvensters, beganegrond gewijzigde schuifvensters. Muurankers in Groede

Fors onderkelderd pand, oorspronkelijk met trapgevel, thans met een door een lijst afgeknotte tuitgevel

Markt 34
Groede (Gemeente Sluis)
Fors onderkelderd pand, oorspronkelijk met trapgevel, thans met een door een lijst afgeknotte tuitgevel. Boven de vensters van de verdieping..

Pand met tuitgevel

Markt 35
Groede (Gemeente Sluis)
Pand met tuitgevel. Schuifvensters aan weerszijden van de voordeur. Bovenlicht. Smeedijzeren stoephek.

Onderkelderd pand op de hoek van de Molenstraat

Markt 2
Groede (Gemeente Sluis)
Onderkelderd pand op de hoek van de Molenstraat. Aan het plein trapgevel, in de huidige toestand gecementeerd en afgeknot. Ontlastingsbogen ..

N.H.Kerk 'Staat van Mandagen'

Markt 1
Groede (Gemeente Sluis)
N.H.Kerk. Driebeukige hallenkerk en toren. Het gebouw stamt uit diverse perioden, de oudste delen gaan terug tot de 13e eeuw, de noordbeuk a..

Dwarspand met lijstgevel

Noordstraat 6
Groede (Gemeente Sluis)
Dwarspand met lijstgevel; gestucte lijst met consoles en zolderlichten. Strekken boven de 6-ruitsschuifvensters. Voordeuromlijsting met cons..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)