Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder met riet gedekt schilddak. Onderschoer. Voorgevel met een 12-ruitskozijn met luiken behangen. Twee kleine ramen. Gesloten deur met bovenlicht. Pui met haalboom in Ommen

Boerderij

Junnerweg 7
7731TN Ommen
Overijssel


Beschrijving van Boerderij onder met riet gedekt schilddak. Onderschoer. Voorgevel met een 12-ruitskozijn met luiken behangen. Twee kleine ramen. Gesloten deur met bovenlicht. Pui met haalboom

Boerderij onder met riet gedekt schilddak. Onderschoer. Voorgevel met een 12-ruitskozijn met luiken behangen. Twee kleine ramen. Gesloten deur met bovenlicht. Pui met haalboom. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31487
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder met riet gedekt schilddak. Onderschoer. Voorgevel met een 12-ruitskozijn met luiken behangen. Twee kleine ramen. Gesloten deur met bovenlicht. Pui met haalboom in Ommen

Terrein waarin een grafveld bestaande uit 23 grafheuvels

-
Ommen
Terrein waarin een grafveld bestaande uit 23 grafheuvels. Datering: Bronstijd en/of IJzertijd. (gedeeltelijke bescherming, zie bijlage B).

Boerderij

Dieselweg 1
Ommen
Boerderij. Schilddak met riet en pannen gedekt. In de voorgevel een 24-ruitsraam en twee 9-ruitsramen, alle met luiken behangen.

Keuterboerderijtje, opgetrokken uit donkere baksteen en gedekt door rieten wolfdak

Karshoekweg 2
Stegeren (Gemeente Ommen)
Keuterboerderijtje (gevelsteen 1853), opgetrokken uit donkere baksteen en gedekt door rieten wolfdak. Een deel van het linkerdakschild is me..

Boerderij met rechts een evenwijdig aangebouwde kortere schuur, beide gedekt door een afgewolfd rieten zadeldak; de beide naar de straat gekeerde en a ..

Beerzerweg 15
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij met rechts een evenwijdig aangebouwde kortere schuur, beide gedekt door een afgewolfd rieten zadeldak; de beide naar de straat gek..

Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met roedenverdeling; linkerzijgevel van het woongedeelte vernieuwd. Houten schuur ..

Beerzerweg 17
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met roedenverdeling; linkerzijgevel van het woongedeelte vernieuwd. Hout..

Kaart & Routeplanner