Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder fors rieten schilddak; onderschoer. De vensters van het gepleisterde woongedeelte hebben roedenverdeling en zijn met luiken behangen in Lemele

Boerderij

Beukenallee 3
8148PG Lemele (gemeente Ommen)
Overijssel


Beschrijving van Boerderij onder fors rieten schilddak; onderschoer. De vensters van het gepleisterde woongedeelte hebben roedenverdeling en zijn met luiken behangen

Boerderij onder fors rieten schilddak; onderschoer. De vensters van het gepleisterde woongedeelte hebben roedenverdeling en zijn met luiken behangen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31469
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder fors rieten schilddak; onderschoer. De vensters van het gepleisterde woongedeelte hebben roedenverdeling en zijn met luiken behangen in Lemele

Archem: dienstwoning

Beukenallee 1
Lemele (Gemeente Ommen)
Inleiding DIENSTWONING behorend bij het Huis Archem. Het pand is tegelijk met de (oorspronkelijk) identieke, tegenoverliggende dienstwoning..

Prieeltje op vierkante grondslag onder overstekend tentdak gedekt met grijze Hollandse pannen

Jhr.van der Wijcklaan 2
Lemele (Gemeente Ommen)
Omschrijving Prieeltje op vierkante grondslag onder overstekend tentdak gedekt met grijze Hollandse pannen. Het dakoverstek wordt gedragen ..

Voormalige boerderij onder een wolfdak gedekt met rode Hollandse pannen. De boerderij met zijbaander is voorzien van staldeuren in de zijgevels en dri ..

Jhr.van der Wijcklaan 2
Lemele (Gemeente Ommen)
Omschrijving Voormalige boerderij onder een wolfdak gedekt met rode Hollandse pannen. De boerderij met zijbaander is voorzien van staldeure..

Zeshoekig houten tennishuisje onder een met rubberoid gedekt tentdak

Jhr.van der Wijcklaan 2
Lemele (Gemeente Ommen)
Omschrijving Zeshoekig houten tennishuisje onder een met rubberoid gedekt tentdak. Aan de voorzijde (W) dubbele deuren met twaalfruits vens..

Gepotdekselde duiventil onder een met rode Hollandse pannen gedekt zadeldak met windveren. De til staat op vier houten staanders

Jhr.van der Wijcklaan 2
Lemele (Gemeente Ommen)
Omschrijving Gepotdekselde DUIVENTIL onder een met rode Hollandse pannen gedekt zadeldak met windveren. De til staat op vier houten staande..

Kaart & Routeplanner