Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel met luiken behangen zesruitsschuifvensters. Nieuwe schuur in Beerze

Boerderij

Beerzerweg 28
7736PJ Beerze (gemeente Ommen)
Overijssel

Bouwjaar: 18e/19e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel met luiken behangen zesruitsschuifvensters. Nieuwe schuur

BOERDERIJ onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel met luiken behangen zesruitsschuifvensters. Nieuwe schuur. XVIII/XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31468
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel met luiken behangen zesruitsschuifvensters. Nieuwe schuur in Beerze

Boerderij; aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten zadeldak. Woonhuisgedeelte gewijzigd. Bakhuisje

Beerzerpoort 2
Beerze (Gemeente Ommen)
In jaarankers 1876 gedateerde boerderij; aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten zadeldak. Woonhuisgedeelte gewijzigd. Bakhuisje.

Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. Schuifvensters in de voorgevel met roedenverdeling, luiken en natuurstenen onderdorpels; de zijgevel ..

Beerzerweg 27
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer, in jaarankers gedateerd 1855. Schuifvensters in de voorgevel met roedenverdeling, luiken e..

Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak; voorgevel met vlechtingen en schuifvensters met roedenverdeling met luiken behangen. Put met haalboom, bakh ..

Beerzerweg 23
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak; voorgevel met vlechtingen en schuifvensters met roedenverdeling met luiken behangen. Put met haal..

Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel vensters met roedenverdeling en natuurstenen onderdorpels. Houten rechthoekige schuu ..

Beerzerweg 24
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer, in jaarankers gedateerd 1872. In de voorgevel vensters met roedenverdeling en natuurstenen..

Boerderij onder rieten schilddak, aan de achterzijde onderschoer en gepotdekselde delen. Houten schuur met rieten schilddak en houten varkensstalletje ..

Beerzerweg 21
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder rieten schilddak, aan de achterzijde onderschoer en gepotdekselde delen. Houten schuur met rieten schilddak en houten varken..

Kaart & Routeplanner