Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij; aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten zadeldak. Woonhuisgedeelte gewijzigd. Bakhuisje in Beerze

Boerderij

Beerzerpoort 2
7736PM Beerze (gemeente Ommen)
Overijssel

Bouwjaar: 1876 (jaarankers)


Beschrijving van Boerderij; aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten zadeldak. Woonhuisgedeelte gewijzigd. Bakhuisje

In jaarankers 1876 gedateerde boerderij; aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten zadeldak. Woonhuisgedeelte gewijzigd. Bakhuisje. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31460
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij; aan voor- en achterzijde afgewolfd rieten zadeldak. Woonhuisgedeelte gewijzigd. Bakhuisje in Beerze

Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel met luiken behangen zesruitsschuifvensters. Nieuwe schuur

Beerzerweg 28
Beerze (Gemeente Ommen)
BOERDERIJ onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel met luiken behangen zesruitsschuifvensters. Nieuwe schuur. XVIII/XIX.

Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. Schuifvensters in de voorgevel met roedenverdeling, luiken en natuurstenen onderdorpels; de zijgevel ..

Beerzerweg 27
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer, in jaarankers gedateerd 1855. Schuifvensters in de voorgevel met roedenverdeling, luiken e..

Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer. In de voorgevel vensters met roedenverdeling en natuurstenen onderdorpels. Houten rechthoekige schuu ..

Beerzerweg 24
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder rieten schilddak met onderschoer, in jaarankers gedateerd 1872. In de voorgevel vensters met roedenverdeling en natuurstenen..

Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak; voorgevel met vlechtingen en schuifvensters met roedenverdeling met luiken behangen. Put met haalboom, bakh ..

Beerzerweg 23
Beerze (Gemeente Ommen)
Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak; voorgevel met vlechtingen en schuifvensters met roedenverdeling met luiken behangen. Put met haal..

Geheel tot woonhuis ingericht, eenvoudig boerderijtje; gedeeltelijk met riet, gedeeltelijk met pannen gedekt, afgewolfd zadeldak. Schuurvensters met r ..

Beerzerweg 25
Beerze (Gemeente Ommen)
Geheel tot woonhuis ingericht, in jaarankers 1851 gedateerd eenvoudig boerderijtje; gedeeltelijk met riet, gedeeltelijk met pannen gedekt, a..

Kaart & Routeplanner