Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Keuterboerderij van het Brabantse langgeveltype onder met riet en pannen gedekt schilddak. Authentiek interieur. Uit baksteen en hout opgetrokken wagenschuur onder met riet gedekt schilddak in Oirschot

Boerderij

Kampsesteeg 10
5688KJ Oirschot
Noord Brabant

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Keuterboerderij van het Brabantse langgeveltype onder met riet en pannen gedekt schilddak. Authentiek interieur. Uit baksteen en hout opgetrokken wagenschuur onder met riet gedekt schilddak

19e eeuwse keuterboerderij van het Brabantse langgeveltype onder met riet en pannen gedekt schilddak. Authentiek interieur. Uit baksteen en hout opgetrokken wagenschuur onder met riet gedekt schilddak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31348
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Keuterboerderij van het Brabantse langgeveltype onder met riet en pannen gedekt schilddak. Authentiek interieur. Uit baksteen en hout opgetrokken wagenschuur onder met riet gedekt schilddak in Oirschot

Brabantse langgevelboerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Deur met eenvoudig bovenlicht; vensters met ramen waarin kleine roedenverdeling ..

Pandgat 19
Oirschot
Brabantse LANGGEVELBOERDERIJ uit de eerste helft van de 19e eeuw onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Deur met eenvoudig bovenlicht; ven..

Boerderij van het Brabantse langgeveltype onder pannen wolfdak

Spoordonkseweg 65
Oirschot
Boerderij van het Brabantse langgeveltype, eerste helft 19e eeuw, onder pannen wolfdak. In het woongedeelte deur met eenvoudige bovenlicht e..

Brabantse langgevelboerderij

Hedel 7
Oirschot
Brabantse langgevelboerderij, midden 18e eeuw onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Vensters met zesruitsschuiframen, sommige nog met lui..

Boerderij van het noord-brabantse langgeveltype

Hedel 6
Oirschot
Boerderij van het Noord-Brabantse langgeveltype.

Heilige Bernadette

Bernadettestraat 2
Oirschot
Inleiding De H. BERNADETTEKERK is een driebeukig kerkgebouw met oostelijke toren, gebouwd in 1935-'36 naar een ontwerp van A.J.M. Rats, Ble..

Kaart & Routeplanner


Foto's (7)