Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Eenvoudige bakstenen boerderijtje onder rieten kap met aangebouwde houten, gepotdekselde schuur in Oirschot

Boerderij

Brembos 1
5688LC Oirschot
Noord Brabant


Beschrijving van Eenvoudige bakstenen boerderijtje onder rieten kap met aangebouwde houten, gepotdekselde schuur

Eenvoudige bakstenen BOERDERIJTJE onder rieten kap met aangebouwde houten, gepotdekselde schuur. Waterput op het erf. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 31256
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Eenvoudige bakstenen boerderijtje onder rieten kap met aangebouwde houten, gepotdekselde schuur in Oirschot

Brabantse langgevelboerderij

Hedel 7
Oirschot
Brabantse langgevelboerderij, midden 18e eeuw onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Vensters met zesruitsschuiframen, sommige nog met lui..

Boerderij van het noord-brabantse langgeveltype

Hedel 6
Oirschot
Boerderij van het Noord-Brabantse langgeveltype.

Boerderij van het Brabantse langgeveltype onder pannen wolfdak

Spoordonkseweg 65
Oirschot
Boerderij van het Brabantse langgeveltype, eerste helft 19e eeuw, onder pannen wolfdak. In het woongedeelte deur met eenvoudige bovenlicht e..

Keuterboerderij van het Brabantse langgeveltype onder met riet en pannen gedekt schilddak. Authentiek interieur. Uit baksteen en hout opgetrokken wage ..

Kampsesteeg 10
Oirschot
19e eeuwse keuterboerderij van het Brabantse langgeveltype onder met riet en pannen gedekt schilddak. Authentiek interieur. Uit baksteen en ..

Brabantse langgevelboerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Deur met eenvoudig bovenlicht; vensters met ramen waarin kleine roedenverdeling ..

Pandgat 19
Oirschot
Brabantse LANGGEVELBOERDERIJ uit de eerste helft van de 19e eeuw onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Deur met eenvoudig bovenlicht; ven..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)