Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde gevel met hoge trappen en overhoekse pinakels, verminkt door ramen en garagedeuren in Noordwijk

Woonhuis

Voorstraat 19
2201HJ Noordwijk
Zuid Holland

Bouwjaar: 16e eeuw 1500 16e eeuw


Beschrijving van Pand met gepleisterde gevel met hoge trappen en overhoekse pinakels, verminkt door ramen en garagedeuren

Pand met gepleisterde gevel met hoge trappen en overhoekse pinakels, verminkt door ramen en garagedeuren. Links bij de achtergevel kleine uitbouw met top en schoorsteen XVI. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 30742
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde gevel met hoge trappen en overhoekse pinakels, verminkt door ramen en garagedeuren in Noordwijk

Voornaam pand onder een dwars schilddak

Voorstraat 23
Noordwijk
Voornaam pand onder een dwars schilddak met het nr 25. XIX A. Eenvoudige entree met versierd kalf. Hardstenen plint tot raamhoogte. Stoep me..

Tuinmuur

Voorstraat 25
Noordwijk
Bij het pand Voorstraat 25 een gemetselde tuinmuur, gepleisterd en aan de tuinzijde voorzien van steunberen en voorts een houten hek met dub..

Voornaam pand onder een dwars schilddak

Voorstraat 25
Noordwijk
Voornaam pand onder een dwars schilddak met het nr 23. XIX A. Brede entree met dubbele deur; voordeuromlijsting met versiering en geprofilee..

Eenvoudig woonhuis

Voorstraat 5
Noordwijk
Eenvoudig woonhuis onder dwars zadeldak, linker top met vlechtingen, rechts 2 Empire-ramen, links 2 ramen van een opkamer.

Gepleisterd pand met aan de straatzijde topgevel met toppinakel, met in onderbouw winkelpui

Voorstraat 33
Noordwijk
Gepleisterd pand met aan de straatzijde topgevel met toppinakel. In de onderbouw een winkelpui. Oorspronkelijke kap, aan de achterzijde met ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met gepleisterde gevel met hoge trappen en overhoekse pinakels, verminkt door ramen en garagedeuren in Noordwijk

Foto's (7)