Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoge stal, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij, waarvan het rieten zadeldak aan de voorzijde door een puntgevel wordt afgesloten in Noordeloos

Boerderij

Noordzijde 120
4225PM Noordeloos (gemeente Giessenlanden)
Zuid Holland


Beschrijving van Hoge stal, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij, waarvan het rieten zadeldak aan de voorzijde door een puntgevel wordt afgesloten

Hoge stal, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij, waarvan het rieten zadeldak aan de voorzijde door een puntgevel wordt afgesloten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 30649
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoge stal, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij, waarvan het rieten zadeldak aan de voorzijde door een puntgevel wordt afgesloten in Noordeloos

Woonhuis, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij

Noordzijde 118
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Woonhuis, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij, blijkens jaartalankers in de voorgevel uit 1614. Afgeknotte puntgevel, waarin on..

Boerderij in oorsprong van het type hallehuis

Botersloot 70
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Inleiding BOERDERIJ in oorsprong van het type hallehuis daterend uit het derde kwart van de negentiende eeuw. Het pand is, waarschijnlijk ..

De Stijve Molen

Molenpad 14
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
De Stijve Molen. Een WIPWATERMOLEN, waarschijnlijk 18e eeuws, eigendom van de Polder Middelbroek, Ameide en Tienhoven. Zeer vervallen. La..

Gave boerderij

Noordzijde 95
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Gave BOERDERIJ, blijkens gevelsteentje in de voorgevel uit 1706. Woonhuis en stal onder een rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met ..

Kleine boerderij met rieten zadeldak, aan de voorzijde afgewolfd boven de afgeknotte puntgevel. De stal, gedeeltelijk van hout, ligt onder een dak met ..

Noordzijde 58
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Kleine boerderij met rieten zadeldak, aan de voorzijde afgewolfd boven de afgeknotte puntgevel. De stal, gedeeltelijk van hout, ligt onder e..

Kaart & Routeplanner

Route naar Hoge stal, deel uitmakend van een schilderachtige boerderij, waarvan het rieten zadeldak aan de voorzijde door een puntgevel wordt afgesloten in Noordeloos