Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen in Noordeloos

Boerderij

Noordzijde 53
4225PJ Noordeloos (gemeente Giessenlanden)
Zuid Holland


Beschrijving van Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen

Gedeelte van een schilderachtige oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen. Vensters met zesruitsramen. Vormt een geheel met de buurnummers 54-55. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 30646
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen in Noordeloos

Fraai geproportioneerd woonhuis van een boerderij van begane-grond met hoog, rieten zadeldak tussen puntgevels met topschoorstenen en met twee dakvens ..

Noordzijde 52
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Fraai geproportioneerd woonhuis van een boerderij (XIX A) van begane-grond met hoog, rieten zadeldak tussen puntgevels met topschoorstenen e..

Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vlechtingen en sierankers

Noordzijde 54
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Gedeelte van een schilderachtige oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vl..

Nederlands Hervormde Kerk

Kerkstraat 3C
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
NED. HERV. KERK. Eenbeukige, 15e eeuwse dorpskerk met westelijke toren, noorderdwarspand en vijfzijdig gesloten koor. De toren (onderstuk ..

Kleine boerderij met rieten zadeldak, aan de voorzijde afgewolfd boven de afgeknotte puntgevel. De stal, gedeeltelijk van hout, ligt onder een dak met ..

Noordzijde 58
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Kleine boerderij met rieten zadeldak, aan de voorzijde afgewolfd boven de afgeknotte puntgevel. De stal, gedeeltelijk van hout, ligt onder e..

Grote boerderij onder hoog, rieten zadeldak met aan de voorzijde een IJsselstenen puntgevel met vlechtingen en rode strekken boven de vensters

Botersloot 1
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Grote BOERDERIJ (midden XIX) onder hoog, rieten zadeldak met aan de voorzijde een IJsselstenen puntgevel met vlechtingen en rode strekken bo..

Kaart & Routeplanner

Route naar Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen in Noordeloos