Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vlechtingen en sierankers in Noordeloos

Boerderij

Noordzijde 54
4225PJ Noordeloos (gemeente Giessenlanden)
Zuid Holland


Beschrijving van Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vlechtingen en sierankers

Gedeelte van een schilderachtige oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vlechtingen en sierankers. Vensters met negenruitsramen; dakvenster met fronton. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 30645
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vlechtingen en sierankers in Noordeloos

Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen

Noordzijde 53
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Gedeelte van een schilderachtige oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met puntgevel met vlechtingen. Vensters met zesruitsramen. Vormt..

Fraai geproportioneerd woonhuis van een boerderij van begane-grond met hoog, rieten zadeldak tussen puntgevels met topschoorstenen en met twee dakvens ..

Noordzijde 52
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Fraai geproportioneerd woonhuis van een boerderij (XIX A) van begane-grond met hoog, rieten zadeldak tussen puntgevels met topschoorstenen e..

Nederlands Hervormde Kerk

Kerkstraat 3C
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
NED. HERV. KERK. Eenbeukige, 15e eeuwse dorpskerk met westelijke toren, noorderdwarspand en vijfzijdig gesloten koor. De toren (onderstuk ..

Kleine boerderij met rieten zadeldak, aan de voorzijde afgewolfd boven de afgeknotte puntgevel. De stal, gedeeltelijk van hout, ligt onder een dak met ..

Noordzijde 58
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Kleine boerderij met rieten zadeldak, aan de voorzijde afgewolfd boven de afgeknotte puntgevel. De stal, gedeeltelijk van hout, ligt onder e..

Grote boerderij onder hoog, rieten zadeldak met aan de voorzijde een IJsselstenen puntgevel met vlechtingen en rode strekken boven de vensters

Botersloot 1
Noordeloos (Gemeente Giessenlanden)
Grote BOERDERIJ (midden XIX) onder hoog, rieten zadeldak met aan de voorzijde een IJsselstenen puntgevel met vlechtingen en rode strekken bo..

Kaart & Routeplanner

Route naar Gedeelte van oorspronkelijke boerderij onder rieten dak met boven het rechter deel van de voorgevel een puntgevel met vlechtingen en sierankers in Noordeloos

Foto's (1)