Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, bestaande uit een afzonderlijk woonhuis onder zadeldak tussen topgevels, en een vrijstaande schuur in Nieuw Vossemeer

Boerderij

Pelsendijk 12
4681SG Nieuw Vossemeer (gemeente Steenbergen)
Noord Brabant


Beschrijving van Boerderij, bestaande uit een afzonderlijk woonhuis onder zadeldak tussen topgevels, en een vrijstaande schuur

Boerderij, bestaande uit een afzonderlijk woonhuis onder zadeldak tussen topgevels, en een vrijstaande schuur. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 30609
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:54:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, bestaande uit een afzonderlijk woonhuis onder zadeldak tussen topgevels, en een vrijstaande schuur in Nieuw Vossemeer

Nederlands Hervormde Kerk

Voorstraat 48
Nieuw Vossemeer (Gemeente Steenbergen)
Ned.Herv.Kerk. Zaalgebouw uit 1649, hersteld en van een nieuwe voorgevel voorzien in 1849. Boven de gevel een klokketorentje. Langs de zijmu..

Pand en ingericht tot R.K.Pastorie

Achterstraat 9
Nieuw Vossemeer (Gemeente Steenbergen)
Pand uit de 18e eeuw, omstreeks 1850 vergroot en ingericht tot R.K.Pastorie. In de huidige vorm heeft het pand een verdieping en een zadelda..

Johannes de Doper

Achterstraat 13
Nieuw Vossemeer (Gemeente Steenbergen)
Inleiding. De R.K. KERK van de H. Johannes de Doper te Nieuw Vossemeer is een driebeukige Neo-Gotische kruisbasiliek met toren en dakruiter..

Assumburg

Veerweg 1
Nieuw Vossemeer (Gemeente Steenbergen)
Achtkante korenmolen met stelling op rond stenen onderstuk, genaamd "assumburg". In 1897 uit Assendelft overgeplaatst. In Assendelft als oli..

-

rijksweg 45
nieuw-vossemeer (Gemeente steenbergen)
Inleiding MOTORMAALDERIJ met MOTOR, MAALDERIJ en KOELWATERPUT Het gebouw dateert uit 1904 en is gebouwd in opdracht van Martinus Petrus de ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, bestaande uit een afzonderlijk woonhuis onder zadeldak tussen topgevels, en een vrijstaande schuur in Nieuw Vossemeer