Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Woonhuis van een boerderij onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Rechts een stoephek in Nieuwpoort

Boerderij

Binnenhaven 30
2965AC Nieuwpoort (gemeente Liesveld)
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Woonhuis van een boerderij onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Rechts een stoephek

Woonhuis van een boerderij (XIXc) onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Rechts een stoephek. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 30576
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Woonhuis van een boerderij onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Rechts een stoephek in Nieuwpoort

Boerderij met woonhuis onder hoog schilddak en met gepleisterde gevels

Binnenhaven 24
Nieuwpoort (Gemeente Liesveld)
Boerderij met woonhuis (in oorsprong XVII) onder hoog schilddak en met gepleisterde gevels, waarvan de voorgevel door een lijst afgedekt. Dr..

Dwarshuis onder zadeldak tussen puntgevels van IJsselsteen met rode vlechtingen

Binnenhaven 29
Nieuwpoort (Gemeente Liesveld)
Dwarshuis (XVIII) onder zadeldak tussen puntgevels van IJsselsteen met rode vlechtingen. In de gepleisterde voorgevels vensters waarin negen..

Woonhuis van een boerderij onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Vensters met zesruitsschuiframen; zijs ..

Binnenhaven 38
Nieuwpoort (Gemeente Liesveld)
Woonhuis van een boerderij (XIXc) onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Vensters met zesruits..

Woonhuisje met hoog schilddak en smalle, gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst

Binnenhaven 40
Nieuwpoort (Gemeente Liesveld)
Woonhuisje, in oorsprong wellicht XVI, met hoog schilddak en smalle, gepleisterde gevel onder rechte kroonlijst.

Schoolmeestershuis

Binnenhaven 23
Nieuwpoort (Gemeente Liesveld)
Deftig herenhuis (XIXb) op rechthoekige plattegrond, met verdieping en schilddak, dat in mansarde-vorm gewijzigd is. Eenvoudige lijstgevels..

Kaart & Routeplanner

Route naar Woonhuis van een boerderij onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak en met gezwenkte gevel onder rechte lijst. Rechts een stoephek in Nieuwpoort

Foto's (3)