Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder rieten dak. Voorgevel met vlechtingen, vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen, vloeddeur, waardoor trap met natuurstenen treden en rechts opkamer met tweelichtskozijn in Molenaarsgraaf

Boerderij

Graafdijk-oost 24
2973XB Molenaarsgraaf (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder rieten dak. Voorgevel met vlechtingen, vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen, vloeddeur, waardoor trap met natuurstenen treden en rechts opkamer met tweelichtskozijn

Boerderij (XVII) onder rieten dak. Voorgevel met vlechtingen, vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen, vloeddeur, waardoor trap met natuurstenen treden en rechts opkamer met tweelichtskozijn. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 29960
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder rieten dak. Voorgevel met vlechtingen, vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen, vloeddeur, waardoor trap met natuurstenen treden en rechts opkamer met tweelichtskozijn in Molenaarsgraaf

Boerderij, waarvan woon- en bedrijfsgedeelte onder een rieten zadeldak. Gepleisterde voorgevel met sierankers, vensters met luiken en zesruitsschuifra ..

Graafdijk-oost 16
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Monumentale boerderij (XVII), waarvan woon- en bedrijfsgedeelte onder een rieten zadeldak. Gepleisterde voorgevel met sierankers, vensters m..

Boerderij, waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met sierankers heeft en links een opkamer. Hogere houten stal onder een rieten dak met he ..

Graafdijk-oost 12
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Boerderij (XVII ?), waarvan het woongedeelte een afgeknotte puntgevel met sierankers heeft en links een opkamer. Hogere houten stal onder ee..

Boerderij onder hoog, rieten wolfdak met in de rechter zijgevel inrijdeuren onder opgewipt dakgedeelte. In de voorgevel vensters met 20-ruitsschuifram ..

Graafdijk-oost 6
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Boerderij 18e eeuw onder hoog, rieten wolfdak met in de rechter zijgevel inrijdeuren onder opgewipt dakgedeelte. In de voorgevel vensters me..

Boerderij, waarvan het woongedeelte bestaat uit twee, parallel lopende delen onder rieten zadeldaken met puntgevels. Geblokte ontlastingsbogen, sieran ..

Graafdijk-oost 1
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Boerderij (XVII), waarvan het woongedeelte bestaat uit twee, parallel lopende delen onder rieten zadeldaken met puntgevels. Geblokte ontlast..

Langgerekte boerderij onder rieten zadeldak

Graafdijk-oost 51
Molenaarsgraaf (Gemeente Graafstroom)
Langgerekte boerderij (XVII ?) onder rieten zadeldak. Woonhuis met vensters, voorzien van luiken en vier- zes- en negenruitsschuiframen. In ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij onder rieten dak. Voorgevel met vlechtingen, vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen, vloeddeur, waardoor trap met natuurstenen treden en rechts opkamer met tweelichtskozijn in Molenaarsgraaf