Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gerestaureerde trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten, ontlastingsbogen en een gemetselde toppilaster op consoles. In de parterrevensters 15-ruitsschuiframen; in de verdieping ven .. in Sommelsdijk

Woonhuis

Kerkstraat 7
3245AK Sommelsdijk (gemeente Middelharnis)
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Pand met gerestaureerde trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten, ontlastingsbogen en een gemetselde toppilaster op consoles. In de parterrevensters 15-ruitsschuiframen; in de verdieping ven ..

17e-Eeuws PAND met gerestaureerde trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten, ontlastingsbogen en een gemetselde toppilaster op consoles. In de parterrevensters 15-ruitsschuiframen; in de verdieping vensters met middenstijlen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 29827
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gerestaureerde trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten, ontlastingsbogen en een gemetselde toppilaster op consoles. In de parterrevensters 15-ruitsschuiframen; in de verdieping ven .. in Sommelsdijk

Gevelsteen, in onlangs in oude stijl geheel nieuw gebouwde pand, afkomstig uit het voorhuis op de Kaai

Kerkstraat 9
Sommelsdijk (Gemeente Middelharnis)
In de gevel van dit, onlangs in oude stijl geheel nieuw gebouwde PAND een gevelsteen uit 1598, afkomstig uit het voorhuis op de Kaai.

Pand met gepleisterde puntgevel

Kerkstraat 5
Sommelsdijk (Gemeente Middelharnis)
Pand uit de 17e of 18e eeuw met gepleisterde puntgevel.

Pand met trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten en, boven het zoldervenster, een geprofileerde ontlastingsboog op consoles, waarin een dri ..

Kerkstraat 3
Sommelsdijk (Gemeente Middelharnis)
17e eeuws pand met trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten en, boven het zoldervenster, een geprofileerde ontlastingsboog op cons..

Streekmuseum Sommelsdijk

Kerkstraat 4
Sommelsdijk (Gemeente Middelharnis)
17e-Eeuws PAND met tot puntgevel verminkte trapgevel. Geprofileerde waterlijsten en vensters, waarin een vroeg 19e-eeuwse roedenverdeling. D..

Streekmuseum

Kerkstraat 6
Sommelsdijk (Gemeente Middelharnis)
17e-Eeuw PAND met trapgevel, waarvan het bovenstuk is verminkt. Geprofileerde waterlijsten en, boven het verdiepingsvenster een ontlastingsb..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met gerestaureerde trapgevel, versierd met geprofileerde waterlijsten, ontlastingsbogen en een gemetselde toppilaster op consoles. In de parterrevensters 15-ruitsschuiframen; in de verdieping ven .. in Sommelsdijk

Foto's (1)