Meer dan 63.000 rijksmonumenten

Pand zonder verdieping onder zadeldak tussen puntgevels aan voor- en achterzijde. In de gepleisterde voorgevel vensters met bij de restauratie aangebrachte schuiframen. Deur met panelen en levensboom .. in Sommelsdijk

Enkele Ring 59
3245AH Sommelsdijk (gemeente Middelharnis)

(1 recensie)

Beschrijving van Pand zonder verdieping onder zadeldak tussen puntgevels aan voor- en achterzijde. In de gepleisterde voorgevel vensters met bij de restauratie aangebrachte schuiframen. Deur met panelen en levensboom ..

17e eeuw pand zonder verdieping onder zadeldak tussen puntgevels aan voor- en achterzijde. In de gepleisterde voorgevel vensters met bij de restauratie aangebrachte schuiframen. Deur met panelen en levensboom in het bovenlicht. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Recensies en ervaringen (1)

3
Recensie door: ()
Bij de restauratie in 1971 is allen het bovenraam schuifraam geworden, de benedenramen waren al lang zo. De levensboom is in 1971 aangebracht. Originele zandstenen schoudertjes en hardstenen dorpel.