Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Grote boerderij onder rieten schilddak, de langsdakvlakken gedeeltelijk met pannen gedekt. Voorgevel bestaande uit deur met 6-ruits bovenlicht, een 16 ruits raam en twee 9-ruits ramen, alle met luiken .. in Markelo

Boerderij

Sligsweg 2
7475NP Markelo (gemeente Hof van Twente)
Overijssel


Beschrijving van Grote boerderij onder rieten schilddak, de langsdakvlakken gedeeltelijk met pannen gedekt. Voorgevel bestaande uit deur met 6-ruits bovenlicht, een 16 ruits raam en twee 9-ruits ramen, alle met luiken ..

Grote boerderij onder rieten schilddak, de langsdakvlakken gedeeltelijk met pannen gedekt. Voorgevel bestaande uit deur met 6-ruits bovenlicht, een 16 ruits raam en twee 9-ruits ramen, alle met luiken behangen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 28143
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Grote boerderij onder rieten schilddak, de langsdakvlakken gedeeltelijk met pannen gedekt. Voorgevel bestaande uit deur met 6-ruits bovenlicht, een 16 ruits raam en twee 9-ruits ramen, alle met luiken .. in Markelo

Schuur

Stokkumerweg 69
Markelo (Gemeente Hof van Twente)
In aanleg vroeg-19e-eeuwse of mogelijk nog iets oudere SCHUUR bij niet beschermenswaardige boerderij. Deels uit gepotdekselde houten delen,..

Boerderij onder een met riet en pannen gedekt schilddak

Stationsweg 1
Markelo (Gemeente Hof van Twente)
Fraai gesitueerde BOERDERIJ onder een met riet en pannen gedekt schilddak, aan de voorzijde voorzien van houten topschild met makelaar. Bove..

Viersprong

Lochemseweg 1
Markelo (Gemeente Hof van Twente)
De Viersprong. Aantrekkelijk, enigszins verhoogd terzijde van de grote weg gelegen uitspanning. Langs de halfronde voorzijde van het verdiep..

Boerderij "Koenderink" van het hallehuistype waarvan het woonhuis in 1910 is verlengd zodat er een krukhuis ontstond

Stationsweg 2
Markelo (Gemeente Hof van Twente)
Inleiding BOERDERIJ van het hallehuistype waarvan het woonhuis in 1910 is verlengd zodat er een krukhuis ontstond. Het bedrijfsgedeelte sta..

De Kijkover

Houboerweg 1
Diepenheim (Gemeente Hof van Twente)
Omschrijving LANDHUIS over twee bouwlagen opgetrokken in rode machinale baksteen. Het samengestelde schilddak is met riet gedekt. De meerr..

Kaart & Routeplanner

Route naar Grote boerderij onder rieten schilddak, de langsdakvlakken gedeeltelijk met pannen gedekt. Voorgevel bestaande uit deur met 6-ruits bovenlicht, een 16 ruits raam en twee 9-ruits ramen, alle met luiken .. in Markelo

Foto's (1)