Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Rond de R.K. kerk, die zelf niet op de lijst wordt geplaatst, en gedeeltelijk in een ondergrondse grafkelder bevinden zich een 20-tal grafzerken. in Maastricht

Graf Begraafplaats

Ambyerstraat Noord 1
6225EA Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 17e - 19e eeuw


Beschrijving van Rond de R.K. kerk, die zelf niet op de lijst wordt geplaatst, en gedeeltelijk in een ondergrondse grafkelder bevinden zich een 20-tal grafzerken.

Rond de R.K. KERK, die zelf niet op de lijst wordt geplaatst, en gedeeltelijk in een ondergrondse grafkelder bevinden zich een 20-tal grafzerken, XVI-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 28031
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:08:13.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Rond de R.K. kerk, die zelf niet op de lijst wordt geplaatst, en gedeeltelijk in een ondergrondse grafkelder bevinden zich een 20-tal grafzerken. in Maastricht

Eenvoudig gewit huis, met ingang en vensters in Naamse steen.

Ambyerstraat Noord 2
Maastricht
Eenvoudig gewit huis, XVIII, met ingang en vensters in Naamse steen.

Huize Kampveld

Van Slijpestraat 2A
Maastricht
Inleiding Huize Kampveld, eclectische VILLA in een tuinaanleg met waardevolle boomaanplant, ca. 1880. Gebouwd ten westen van het oude dorps..

Gravenhof, gegroepeerd om een binnenplaats.

Ambyerstraat Zuid 139
Maastricht
GRAVENHOF, gegroepeerd om een binnenplaats. Economievleugel, XVIII. Woonhuis in recente tijd herbouwd met de oude vensteromlijstingen van Na..

Huis Severen

Severenstraat 8
Maastricht
Huis Severen. Grotendeels omgracht herenhuis met wolfdak en gebeeldhouwde ingangsomlijsting uit 1742. Inwendig met rijk régence-interieur.

De gebouwen van de hoeve liggen gegroepeerd om een vierkante binnenplaats.

Westrand 23A
Maastricht
De gebouwen van de hoeve liggen gegroepeerd om een vierkante binnenplaats. Poortgebouw, 1647, omstreeks 1700 verhoogd, met rijke versiering ..

Kaart & Routeplanner