Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel; de verdieping met een venster in Naamse steen, geflankeerd door twee kleinere. Gevelstenen met 17 52. in Maastricht

Woonhuis

Wycker Grachtstraat 40
6221CX Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 1752


Beschrijving van Huis met lijstgevel; de verdieping met een venster in Naamse steen, geflankeerd door twee kleinere. Gevelstenen met 17 52.

Huis met lijstgevel; de verdieping met een venster in Naamse steen, geflankeerd door twee kleinere. Gevelstenen met 17 52. Een hoog zoldervenster in Naamse steen doorbreekt de daklijst. Pui vernieuwd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27920
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel; de verdieping met een venster in Naamse steen, geflankeerd door twee kleinere. Gevelstenen met 17 52. in Maastricht

Poortgebouw met poort in Naamse steen, blijkens het jaartal op de sluitsteen uit 1773.

Wycker Grachtstraat 38
Maastricht
POORTGEBOUW met poort in Naamse steen, blijkens het jaartal op de sluitsteen uit 1773. Boven de poort een lateiboogvenster in Naamse steen. ..

Huisje met lijstgevel.

Wycker Grachtstraat 48
Maastricht
Huisje met lijstgevel. Ingang en aangekoppeld venster in Naamse steen.

Huisje met lijstgevel.

Wycker Grachtstraat 48
Maastricht
Huisje met lijstgevel. Ingang en aangekoppeld venster in Naamse steen.

Huis met mergelstenen kroonlijst, boven vlakke mergelblokken.

Wycker Grachtstraat 39
Maastricht
Huis met mergelstenen kroonlijst, boven vlakke mergelblokken, XVII B. Kozijnen van Naamse steen, waarvan de kruisen, resp, middenstijlen zij..

Huis met lijstgevel. Boven de ingang 17 INT BLAUW HUYS 67.

Wycker Grachtstraat 34
Maastricht
HUIS met lijstgevel. Ingang met bovenlicht geflankeerd door twee kruisvensters van Naamse steen; kruisen uitgebroken. Boven de ingang 17 INT..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel; de verdieping met een venster in Naamse steen, geflankeerd door twee kleinere. Gevelstenen met 17 52. in Maastricht

Foto's (1)