Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel, waarvan de uitspringende linkertravee een koetspoort met gedrukte boog in een rechthoekige omlijsting met blokwerk bezit. in Maastricht

Woonhuis

Rechtstraat 88 A
6221EL Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Huis met lijstgevel, waarvan de uitspringende linkertravee een koetspoort met gedrukte boog in een rechthoekige omlijsting met blokwerk bezit.

Huis met lijstgevel, XIX, waarvan de uitspringende linkertravee een koetspoort met gedrukte boog in een rechthoekige omlijsting met blokwerk bezit. Gewijzigde pui met geblokte dammen. Twee dakkapellen met gebogen bekroning en ingezwenkte zijstukken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27894
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel, waarvan de uitspringende linkertravee een koetspoort met gedrukte boog in een rechthoekige omlijsting met blokwerk bezit. in Maastricht

Huis met smalle lijstgevel.

Rechtstraat 86
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, XVIII. Segmentboogvensters in Naamse steen, twee aan twee verbonden door verticale reliefbanden. Pui gewijzigd.

Huis met smalle lijstgevel.

Rechtstraat 84
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, XVIII A. Kozijnen van Naamse steen, waaruit de kruisen, resp. middenstijlen verdwenen zijn. Pui modern. Dakkapel..

Huis IN HET GULDEN HOEFT met smalle lijstgevel.

Rechtstraat 82
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, XVIII A. Kozijnen van Naamse steen, waaruit de kruisen, resp. middenstijlen zijn uitgebroken. Horizontale en v..

Huis met lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen.

Rechtstraat 75
Maastricht
Huis met lijstgevel, XIX, voorzien van hardstenen omramingen.

Huis met smalle lijstgevel, met mergelbanden en een hoofdgestel met consoles.

Rechtstraat 73
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, XVII, met mergelbanden en een hoofdgestel met consoles. vensterkruisen, resp. middenstijlen uitgebroken. Pui mod..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel, waarvan de uitspringende linkertravee een koetspoort met gedrukte boog in een rechthoekige omlijsting met blokwerk bezit. in Maastricht

Foto's (1)