Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gevelfragment met vensters in Naamse steen en een koetspoort met een gedrukte boog in Naamse steen; gebeeldhouwde sluitsteen met festoen AN NO / 17 90. in Maastricht

Woonhuis

Rechtstraat 7 A
6221EE Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Gevelfragment met vensters in Naamse steen en een koetspoort met een gedrukte boog in Naamse steen; gebeeldhouwde sluitsteen met festoen AN NO / 17 90.

Gevelfragment met vensters in Naamse steen en een koetspoort met een gedrukte boog in Naamse steen; gebeeldhouwde sluitsteen met festoen AN NO / 17 90. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27827
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gevelfragment met vensters in Naamse steen en een koetspoort met een gedrukte boog in Naamse steen; gebeeldhouwde sluitsteen met festoen AN NO / 17 90. in Maastricht

Huis met brede lijstgevel, voorzien van een middenrisaliet onder een houten fronton, geblokte hoeklisenen en vensters in Naamse steen.

Rechtstraat 7
Maastricht
Huis met brede lijstgevel, XVIII A, voorzien van een middenrisaliet onder een houten fronton, geblokte hoeklisenen en vensters in Naamse ste..

Huis met brede lijstgevel, met onderpui van Naamse steen.

Rechtstraat 15
Maastricht
Huis met brede lijstgevel, XVII, met onderpui van Naamse steen. Bovenverdieping later. Dakkapel met gebogen bekroning.

Huis met lijstgevel.

Rechtstraat 13
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII. Vensters in Naamse steen, op de verdieping met segmentbogen. De bovenste vensters in pleisteromlijstingen. Ingan..

Hoog huis met lijstgevel.

Rechtstraat 5
Maastricht
Hoog huis met lijstgevel. Segmentboogvensters met geprofileerde omlijstingen.

Huis met lijstgevel.

Rechtstraat 3
Maastricht
Huis met lijstgevel, XIX B. Vensters met geprofileerde boogomlijstingen.

Kaart & Routeplanner

Route naar Gevelfragment met vensters in Naamse steen en een koetspoort met een gedrukte boog in Naamse steen; gebeeldhouwde sluitsteen met festoen AN NO / 17 90. in Maastricht

Foto's (1)