Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gebouwtje met lijstgevel, voorzien van een rechthoekige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met diamantkopsluitsteen. in Maastricht

Woonhuis

Hoogbrugstraat 36 A
6221CR Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Gebouwtje met lijstgevel, voorzien van een rechthoekige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met diamantkopsluitsteen.

Gebouwtje met lijstgevel, voorzien van een rechthoekige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met diamantkopsluitsteen. Venster in Naamse steen. Doorgang naar achtergelegen verbouwd huis uit 1736. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27792
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gebouwtje met lijstgevel, voorzien van een rechthoekige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met diamantkopsluitsteen. in Maastricht

Huis met sierlijke lijstgevel van Naamse steen in Lodewijk XVI-stijl.

Hoogbrugstraat 36
Maastricht
HUIS met sierlijke lijstgevel van Naamse steen in Lodewijk XVI-stijl. Middenrisaliet met gebeeldhouwde pilasters; ingangsomlijsting met gebe..

Huis met lijstgevel.

Hoogbrugstraat 38
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII A, op de eerste verdieping voorzien van kozijnen van Naamse steen, die de kruisen verloren hebben. Bovenverdiepin..

Huis met lijstgevel.

Hoogbrugstraat 34
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII, voorzien van gekoppelde lateiboogvensters in Naamse steen, verticale reliefbanden en horizontale bij de sluitste..

Huis met lijstgevel en gevelsteen met paard in Lodewijk XV-omlijsting 17 IN HET WITTE PAARDT 79.

Hoogbrugstraat 42
Maastricht
HUIS met lijstgevel, bestaande uit twee smalle en drie bredere travee├źn met segmentboogvensters in Naamse steen; in de smalle linker travee..

Huis met lijstgevel.

Hoogbrugstraat 32
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII. Segmentboogvensters in Naamse steen. Horizontale reliefbanden. Pui modern.

Kaart & Routeplanner

Route naar Gebouwtje met lijstgevel, voorzien van een rechthoekige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met diamantkopsluitsteen. in Maastricht

Foto's (1)