Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden. in Maastricht

Woonhuis

Witmakersstraat 11
6211JA Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden.

HUIS met lijstgevel, XVIII, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden. lateiboogingang met twee aangekoppelde lateiboogvensters waarvan de tussenstijl is uitgebroken. Onder deze vensters paneelwerk. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27731
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden. in Maastricht

Huis met lijstgevel, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst.

Witmakersstraat 9
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profi..

Huis met brede gepleisterde lijstgevel en koetspoort.

Witmakersstraat 7
Maastricht
Huis met brede gepleisterde lijstgevel, XVIII. Vensters, ingang en koetspoort in Naamse steen. Twee dakkapellen met gebogen fronton en vleug..

Huis met lijstgevel.

Witmakersstraat 21
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII A. Kozijnen van Naamse steen, waarvan de kruisen, resp. middenstijlen verdwenen zijn, op verticale reliefbanden. ..

Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten.

Witmakersstraat 10
Maastricht
Huis met brede lijstgevel, XVIII, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten.

Huis met smalle lijstgevel, voorzien van vensters in Naamse steen, horizontale reliefbanden en profiellijsten, gevelsteen 17 06.

Witmakersstraat 23
Maastricht
HUIS met smalle lijstgevel, voorzien van vensters in Naamse steen, horizontale reliefbanden en profiellijsten, gevelsteen 17 06. Ingang en a..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden. in Maastricht

Foto's (1)