Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten. in Maastricht

Woonhuis

Witmakersstraat 10
6211JB Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten.

Huis met brede lijstgevel, XVIII, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27730
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten. in Maastricht

Huis met brede gepleisterde lijstgevel en koetspoort.

Witmakersstraat 7
Maastricht
Huis met brede gepleisterde lijstgevel, XVIII. Vensters, ingang en koetspoort in Naamse steen. Twee dakkapellen met gebogen fronton en vleug..

Huis met lijstgevel, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst.

Witmakersstraat 9
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profi..

Huis met lijstgevel, gepleisterd en met moderne erker. Ankers A 16.. .

Witmakersstraat 5A
Maastricht
Huis met lijstgevel, gepleisterd en met moderne erker. Ankers A 16.. .

Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden.

Witmakersstraat 11
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden. lateibo..

Huis met brede gepleisterde lijstgevel met mezzanino. Links in de onderpui met blokwerk een rondbogige koetspoort.

Witmakersstraat 5
Maastricht
Huis met brede gepleisterde lijstgevel met mezzanino, XIX A. Links in de onderpui met blokwerk een rondbogige koetspoort. Inwendig een neocl..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten. in Maastricht

Foto's (1)