Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst. in Maastricht

Woonhuis

Witmakersstraat 9
6211JA Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis met lijstgevel, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst.

Huis met lijstgevel, XVIII, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst. Lateiboogingang in Naamse steen. Benedenvenster gewijzigd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27729
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst. in Maastricht

Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden.

Witmakersstraat 11
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen en onderbroken verticale reliefbanden. lateibo..

Huis met brede gepleisterde lijstgevel en koetspoort.

Witmakersstraat 7
Maastricht
Huis met brede gepleisterde lijstgevel, XVIII. Vensters, ingang en koetspoort in Naamse steen. Twee dakkapellen met gebogen fronton en vleug..

Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten.

Witmakersstraat 10
Maastricht
Huis met brede lijstgevel, XVIII, voorzien van hardstenen omramingen met gecanneleerde steentjes onder de zijkanten.

Huis met lijstgevel.

Witmakersstraat 21
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII A. Kozijnen van Naamse steen, waarvan de kruisen, resp. middenstijlen verdwenen zijn, op verticale reliefbanden. ..

Huis met lijstgevel, gepleisterd en met moderne erker. Ankers A 16.. .

Witmakersstraat 5A
Maastricht
Huis met lijstgevel, gepleisterd en met moderne erker. Ankers A 16.. .

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel, van mergel met vensters in uitspringende segmentboogomlijstingen onder een bij de sluitstenen omgekorniste profiellijst. in Maastricht

Foto's (1)