Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel, geknikt in verband met de ligging in de bocht van de straat. Links een rondbogige koetspoort in Naamse steen. in Maastricht

Woonhuis

Vijfharingenstraat 2
6211EC Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Huis met lijstgevel, geknikt in verband met de ligging in de bocht van de straat. Links een rondbogige koetspoort in Naamse steen.

HUIS met lijstgevel, XVII, geknikt in verband met de ligging in de bocht van de straat. Links een rondbogige koetspoort in Naamse steen. Vensterkruisen verdwenen. Pui rechts modern. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27721
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel, geknikt in verband met de ligging in de bocht van de straat. Links een rondbogige koetspoort in Naamse steen. in Maastricht

Huis met lijstgevel. Gevelstenen met 17, 66 en drie kronen.

Vijfharingenstraat 2A
Maastricht
Huis met lijstgevel, voorzien van vensters in segmentboogomlijstingen van Naamse steen met geblokte zijkanten, oorspronkelijk kruisvensters,..

Huis met lijstgevel.

Vijfharingenstraat 8
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII. Segmentboogvensters in Naamse steen. Pui modern.

Huis met lijstgevel, met vensters in Naamse steen.

Grote Staat 19
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XIX, met vensters in Naamse steen. Pui modern.

Huis met smalle lijstgevel.

Grote Staat 19
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, XVII B, met gekoppelde vensters, waarvan de kruisen zijn uitgebroken, horizontale profiellijsten en verticale re..

Huis met smalle lijstgevel, voorzien van gekoppelde lateiboogvensters in Naamse steen en een gevelsteen met borstbeeld van een man 1754.

Grote Staat 21
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, voorzien van gekoppelde lateiboogvensters in Naamse steen en een gevelsteen met borstbeeld van een man 1754. Pui..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel, geknikt in verband met de ligging in de bocht van de straat. Links een rondbogige koetspoort in Naamse steen. in Maastricht

Foto's (1)