Meer dan 63.000 rijksmonumenten


In de kelder van modern schoolgebouw, dat zelf niet op de lijst is geplaatst, Romeins muurwerk met rondboogvenstertje. In voorgevel gevelsteen: vos met eend 17 AU RENARD BON LOGES 57. in Maastricht

Woonhuis

Stokstraat 46
6211GD Maastricht
Limburg

Bouwjaar: Romeins / 1757


Beschrijving van In de kelder van modern schoolgebouw, dat zelf niet op de lijst is geplaatst, Romeins muurwerk met rondboogvenstertje. In voorgevel gevelsteen: vos met eend 17 AU RENARD BON LOGES 57.

In de kelder van modern schoolgebouw, dat zelf niet op de lijst is geplaatst, Romeins muurwerk met rondboogvenstertje. In voorgevel gevelsteen: vos met eend 17 AU RENARD BON LOGES 57. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27609
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van In de kelder van modern schoolgebouw, dat zelf niet op de lijst is geplaatst, Romeins muurwerk met rondboogvenstertje. In voorgevel gevelsteen: vos met eend 17 AU RENARD BON LOGES 57. in Maastricht

Huis met lijstgevel.

Stokstraat 51
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII. Segmentboogvensters onder paneelvullingen met ingebogen hoeken.

Huis met flauw geknikte gevel, eindigend in een hoofdgestel met consoles.

Stokstraat 44C
Maastricht
Huis met flauw geknikte gevel, XVII, eindigend in een hoofdgestel met consoles. Links een vijflichtkozijn van Naamse steen; rechts een kruis..

Huis met lijstgevel.

Stokstraat 49
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII. Vensters in Naamse steen, boven verticale reliefbanden. Over de bovendorpels een horizontale reliefband.

Huis met lijstgevel, met banden en hoekblokken van mergel. Gevelsteen: IN HET WIT CRUIS.

Stokstraat 47
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVII, met banden en hoekblokken van mergel. Pui, XVIII, met segmentboogingang en -vensters in Naamse steen. Gevelsteen:..

Huis met lijstgevel.

Stokstraat 42
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII, voorzien van vensters in Naamse steen en horizontale reliefbanden.

Kaart & Routeplanner

Route naar In de kelder van modern schoolgebouw, dat zelf niet op de lijst is geplaatst, Romeins muurwerk met rondboogvenstertje. In voorgevel gevelsteen: vos met eend 17 AU RENARD BON LOGES 57. in Maastricht

Foto's (3)