Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met zeer brede lijstgevel, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen. in Maastricht

Woonhuis

Papenstraat 6
6211LG Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis met zeer brede lijstgevel, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen.

Huis met zeer brede lijstgevel, XVIII, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen. Drie dakkapellen met fronton en vleugelstukken. Linker gevelgedeelte ouder. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27471
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met zeer brede lijstgevel, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen. in Maastricht

Voormalige Refugie van Sint Jacob te Luik.

Papenstraat 13
Maastricht
Voormalige Refugie van Sint Jacob te Luik. Het gebouw heeft een voorgevel, XVII, met resten van geblokte vensterzijkanten en horizontale mer..

Huis met brede lijstgevel.

Papenstraat 15
Maastricht
Huis met brede lijstgevel, XVIII A, voorzien van hardstenen kozijnen waaruit de kruisen verdwenen zijn. Het linker gedeelte heeft een met de..

Huis, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en horizontale reliefb ..

Henric van Veldekeplein 21
Maastricht
Huis, XVIII, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en ho..

Eclectisch herenhuis, gebouwd in opdracht van J. Nijst.

Papenstraat 4D
Maastricht
Inleiding Eclectisch HERENHUIS, 1904-1905, oorspronkelijk voorzien van een koets- en paardestalling, als geheel gesitueerd in de gesloten w..

Huis met brede lijstgevel en een koetspoort.

Papenstraat 11
Maastricht
Huis met brede lijstgevel, XVIII, voorzien van een segmentboogingang en -vensters in hardsteen. Rechts een koetspoort met segmentboog in een..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met zeer brede lijstgevel, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen. in Maastricht

Foto's (2)