Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekhuis met eenvoudige lijstgevel. Gevelsteen 17 IN DEN BOCK 38, afkomstig van Rechtstraat 89 te Wijk. in Maastricht

Woonhuis

Markt 68
6211CL Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 1738


Beschrijving van Hoekhuis met eenvoudige lijstgevel. Gevelsteen 17 IN DEN BOCK 38, afkomstig van Rechtstraat 89 te Wijk.

Hoekhuis met eenvoudige lijstgevel. Geprofileerde onderdorpels. Pui gewijzigd. Gevelsteen 17 IN DEN BOCK 38, afkomstig van Rechtstraat 89 te Wijk. In de zijgevel segmentboogvensters in ovale vensters. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27372
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekhuis met eenvoudige lijstgevel. Gevelsteen 17 IN DEN BOCK 38, afkomstig van Rechtstraat 89 te Wijk. in Maastricht

Huis met lijstgevel, voorzien van een mezzanino.

Markt 67
Maastricht
Huis met lijstgevel, voorzien van een mezzanino. Vensters in hardsteen. Gevelsteen met kop. Pui modern.

Huis met lijstgevel. Hoekblokken en gevelstenen ANNO en 1738, een kruik en IN DEN KULSCHEN POT.

Nieuwstraat 1
Maastricht
Huis met lijstgevel, voorzien van segmentboogvensters in hardsteen, oorspronkelijk met kruisgespannen. Op de bovenverdieping segmentboogvens..

Huis met eenvoudige lijstgevel. Gevelsteen IN DE STERRE 1777, afkomstig van Grote Staat 13.

Markt 66
Maastricht
Huis met eenvoudige lijstgevel, XIX. Gevelsteen IN DE STERRE 1777, afkomstig van Grote Staat 13. Pui modern. Dakkapel met gebogen fronton en..

Huis met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance. Gevelsteen met leeuw en vijzel IN DE GOUDEN LEEUW, afkomstig van Spilstraat 5.

Markt 65
Maastricht
HUIS met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance. Vensterkruisen verdwenen. Hoofdgestel met consoles niet aanwezig. Gevelsten..

Hoekhuis, met lijstgevel van hardsteen, voorzien van een attiek; geleed door geblokte pilasters en omgekorniste profiellijsten.

Markt 69
Maastricht
HOEKHUIS, XVIIId, met lijstgevel van hardsteen, voorzien van een attiek; geleed door geblokte pilasters en omgekorniste profiellijsten. Pui ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Hoekhuis met eenvoudige lijstgevel. Gevelsteen 17 IN DEN BOCK 38, afkomstig van Rechtstraat 89 te Wijk. in Maastricht

Foto's (2)