Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles. in Maastricht

Woonhuis

Mariastraat 25
6211EP Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 1695


Beschrijving van Huis met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles.

Huis met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles. Vensterkruisen verdwenen. Boven tweelichtvensters. Gevelstenen 1695. Pui modern. Rechts huis met eenvoudige lijstgevel, voorzien van een rondboogpoort. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27321
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles. in Maastricht

Huis met lijstgevel.

Mariastraat 23A
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII. Vensters in hardsteen. Pui gewijzigd.

Huis met lijstgevel.

Mariastraat 23B
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII. Vensters in hardsteen; verticale reliefbanden onder die der eerste verdieping; horizontale en verticale onder de..

Hoekhuis met gevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles. Gevelsteen met een zwart schaap op goud.

Muntstraat 21
Maastricht
Hoekhuis met gevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, XVIIb, eindigend in een hoofdgestel met consoles. Gevelsteen met een zwart s..

Huis met lijstgevel.

Muntstraat 21
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII. Segmentboogvensters in hardsteen. Raamhekjes. Pui modern. Dakkapel.

Huis met lijstgevel.

Mariastraat 19
Maastricht
Huis met lijstgevel, XIX A. Vensters in hardsteen, horizontale reliefbanden. Ingang met aangekoppelde vensters. Tussen bovenvensters een ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles. in Maastricht

Foto's (2)