Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel, voorzien van hoekblokken en segmentboogvensters in Naamse steen. Gevelsteen met kruis ANNO / 1779 / INT GULDENCRUYS. in Maastricht

Woonhuis

Maastrichter Smedenstraat 25
6211GK Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 1779


Beschrijving van Huis met lijstgevel, voorzien van hoekblokken en segmentboogvensters in Naamse steen. Gevelsteen met kruis ANNO / 1779 / INT GULDENCRUYS.

Huis met lijstgevel, voorzien van hoekblokken en segmentboogvensters in Naamse steen. Gevelsteen met kruis ANNO / 1779 / INT GULDENCRUYS. Raamhekjes in Lodewijk XVI-stijl. Pui modern. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27312
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel, voorzien van hoekblokken en segmentboogvensters in Naamse steen. Gevelsteen met kruis ANNO / 1779 / INT GULDENCRUYS. in Maastricht

Huis met lijstgevel.

Maastrichter Smedenstraat 29
Maastricht
Huis met lijstgevel. Eenvoudige segmentboogvensters. Segmentboogingang met aangekoppeld segmentboogvenster in Naamse steen.

Huis met lijstgevel.

Wolfstraat 5
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII, voorzien van gekoppelde vermoedelijk uit oudere onderdelen samengestelde kozijnen van Naamse steen. Pui gewijzig..

Pand met lijstgevel.

Maastrichter Smedenstraat 28
Maastricht
Pand met lijstgevel, XVII.

Huis met lijstgevel.

Wolfstraat 5
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XVIII. Segmentboogvensters in Naamse steen. Segmentboogingang en aangekoppelde segmentboogingang in Naamse steen.

Huis met lijstgevel.

Maastrichter Smedenstraat 21
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII A. Kozijnen van Naamse steen, waaruit de kruisen verdwenen zijn. Onder de benedenvensters panelen met ingebogen h..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)