Meer dan 63.000 rijksmonumenten


In dit pand, dat zelf niet op de lijst wordt geplaatst, een Lodewijk XVI-schoorsteenmantel en een barokaltaar. in Maastricht

Woonhuis

Maastrichter Pastoorstraat 14
6211BV Maastricht
Limburg


Beschrijving van In dit pand, dat zelf niet op de lijst wordt geplaatst, een Lodewijk XVI-schoorsteenmantel en een barokaltaar.

In dit pand, dat zelf niet op de lijst wordt geplaatst, een Lodewijk XVI-schoorsteenmantel en een barokaltaar. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27305
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van In dit pand, dat zelf niet op de lijst wordt geplaatst, een Lodewijk XVI-schoorsteenmantel en een barokaltaar. in Maastricht

Huis met brede gepleisterde lijstgevel.

Kleine Gracht 32
Maastricht
Huis met brede gepleisterde lijstgevel, XVIIId, bestaande uit een breed middenrisaliet tussen zijstukken van elk twee travee├źn. Vensters in..

Huis met brede lijstgevel.

Kleine Gracht 36
Maastricht
HUIS met brede lijstgevel, XVIII A. Hardstenen kozijnen, beneden en op de eerste verdieping oorspronkelijk kruisen. Raamhekjes in Lodewijk X..

Huis met lijstgevel in Lodewijk XV-stijl.

Kleine Gracht 30
Maastricht
Huis met lijstgevel in Lodewijk XV-stijl. Vensters in hardsteen segmentboogomlijstingen met gebeeldhouwde sluitstenen. Op de eerste verdiepi..

Huis met lijstgevel.

Kleine Gracht 28
Maastricht
Huis met lijstgevel, voorzien van hardstenen kozijnen, waaruit de kruisen verdwenen zijn, tweelichtkozijnen en horizontale en verticale reli..

Huis met voorgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance.

Kleine Gracht 26
Maastricht
Huis met voorgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance. Vensterkruisen en hoofdgestel verdwenen. Op de bovenverdieping gave tweelich..

Kaart & Routeplanner

Route naar In dit pand, dat zelf niet op de lijst wordt geplaatst, een Lodewijk XVI-schoorsteenmantel en een barokaltaar. in Maastricht

Foto's (1)