Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en horizontale reliefbanden. in Maastricht

Woonhuis

Henric van Veldekeplein 21
6211TG Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en horizontale reliefbanden.

Huis, XVIII, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en horizontale reliefbanden. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 27112
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en horizontale reliefbanden. in Maastricht

Huis met zeer brede lijstgevel, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen.

Papenstraat 6
Maastricht
Huis met zeer brede lijstgevel, XVIII, voorzien van eenvoudige segmentboogvensters en een segmentboogingang in hardsteen. Drie dakkapellen m..

Huis, afgedekt door een wolfdak.

Kanunnikencour 1A
Maastricht
HUIS met midden XVIII, afgedekt door een wolfdak. Voorzien van segmentboogvensters in Naamse steen en een rijk gebeeldhouwde ingangsomlijsti..

Eclectisch herenhuis, gebouwd in opdracht van J. Nijst.

Papenstraat 4D
Maastricht
Inleiding Eclectisch HERENHUIS, 1904-1905, oorspronkelijk voorzien van een koets- en paardestalling, als geheel gesitueerd in de gesloten w..

Huis, afgedekt door wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten, en horizontale reliefban ..

Henric van Veldekeplein 19
Maastricht
HUIS, XVIII, afgedekt door wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten, en hori..

Huis met een voorvleugel met een brede lijstgevel.

Vrijthof 23
Maastricht
Huis, oorspronkelijk vermoedelijk XVII doch gewijzigd XVIIIc. De voorvleugel, afgedekt door een gebroken kap, heeft een brede lijstgevel met..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis, afgedekt door en wolfdak en voorzien van vensters in Naamse steen, waarvan de strekken samengestelde sluitstenen bezitten en horizontale reliefbanden. in Maastricht

Foto's (1)