Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel, voorzien van segmentboogvensters en een uitgebouwde erker op de verdieping. in Maastricht

Woonhuis

Markt 28 A01
6211CJ Maastricht
Limburg


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel, voorzien van segmentboogvensters en een uitgebouwde erker op de verdieping.

Huis met gepleisterde lijstgevel, voorzien van segmentboogvensters en een uitgebouwde erker op de verdieping. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 26814
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel, voorzien van segmentboogvensters en een uitgebouwde erker op de verdieping. in Maastricht

Huis met smalle lijstgevel met gevelsteen met kop IN DEN BRUEYNE BAERT.

Markt 28A01
Maastricht
HUIS met smalle lijstgevel, XVIII. Segmentboogingang en - vensters in hardsteen, horizontale profiellijsten. Gevelsteen met kop IN DEN BRUEY..

Huis met lijstgevel, overvloedig versierd in de destijds gebruikelijke trant.

Markt 28
Maastricht
HUIS met lijstgevel, XIXc, overvloedig versierd in de destijds gebruikelijke trant. Onderpui met blokwerk. Balkonhek met balusters. Baluster..

Huis met brede lijstgevel, voorzien van hoekrisalieten met pilasters in Luiks classicistische trant.

Boschstraat 108
Maastricht
HUIS met brede lijstgevel, XIX A, voorzien van hoekrisalieten met pilasters in Luiks classicistische trant. Gebeeldhouwde panelen in Lodewij..

Huis, waarvan de gevel eindigt in een hoofdgestel met consoles.

Boschstraat 106
Maastricht
HUIS, waarvan de gevel, XVII A, eindigt in een hoofdgestel met consoles. Kozijnen van Naamse steen, waarvan de kruisen verdwenen zijn, onder..

Huis, waarvan de gevel eindigt in een hoofdgestel met consoles.In zijgevel gevelsteen"IN DEN EYCK" vermoedelijk afkomstig van een huis aan de Kersenma ..

Boschstraat 104
Maastricht
Huis, waarvan de gevel, XVII A, eindigt in een hoofdgestel met consoles. Kozijnen van Naamse steen, waarvan de kruisen verdwenen zijn, onder..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gepleisterde lijstgevel, voorzien van segmentboogvensters en een uitgebouwde erker op de verdieping. in Maastricht

Foto's (1)