Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met topgevel aan de straat. Zijgevel, eindigend in een hoofdgestel met consoles, blijkens steen uit 1653. in Maastricht

Woonhuis

Boschstraat 64
6211AX Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 1653


Beschrijving van Huis met topgevel aan de straat. Zijgevel, eindigend in een hoofdgestel met consoles, blijkens steen uit 1653.

Huis met topgevel aan de straat. Zijgevel, eindigend in een hoofdgestel met consoles, blijkens steen uit 1653. Voorgevel met segmentboogvensters in Naamse steen, XVIII; gepleisterd XIX. Pui modern. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 26776
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met topgevel aan de straat. Zijgevel, eindigend in een hoofdgestel met consoles, blijkens steen uit 1653. in Maastricht

Huis met lijstgevel.

Boschstraat 68
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII a. Kozijnen van Naamse steen, waaruit de kruisen verdwenen zijn. Hoekblokken. Raamhekjes. Pui gewijzigd.

Huis met eenvoudige lijstgevel.

Boschstraat 62
Maastricht
Huis met eenvoudige lijstgevel, XIX. Raamhekjes. Pui gewijzigd.

Huis met Lodewijk XV-gevel.

Boschstraat 60
Maastricht
Huis met Lodewijk XV-gevel, voorzien van een middenrisaliet, bekroond door een gebogen fronton met oculus tussen rankwerk. Gebeeldhouwde oml..

Terugliggend huis met lijstgevel

Boschstraat 70
Maastricht
Terugliggend huis, XVII. Lijstgevel, XIX, met vensters in Naamse steen. Gietijzeren hek XIX.

Deel van de voormalige Refugie van Hocht, aan de straatzijde voorzien van een gepleisterde lijstgevel.

Boschstraat 73
Maastricht
Deel van de voormalige Refugie van Hocht, aan de straatzijde voorzien van een gepleisterde lijstgevel, XIXc, versierd met diamantkop-hoekblo..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met topgevel aan de straat. Zijgevel, eindigend in een hoofdgestel met consoles, blijkens steen uit 1653. in Maastricht