Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Zeer ingrijpend gerestaureerd huis, met hardstenen kozijnen, waaruit de kruisen verdwenen zijn en tweelichtkozijnen. in Maastricht

Woonhuis

Sint Amorsplein 1
6211GT Maastricht
Limburg


Beschrijving van Zeer ingrijpend gerestaureerd huis, met hardstenen kozijnen, waaruit de kruisen verdwenen zijn en tweelichtkozijnen.

Zeer ingrijpend gerestaureerd huis, met hardstenen kozijnen, waaruit de kruisen verdwenen zijn en tweelichtkozijnen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 26682
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Zeer ingrijpend gerestaureerd huis, met hardstenen kozijnen, waaruit de kruisen verdwenen zijn en tweelichtkozijnen. in Maastricht

Huis met een voorgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, eindigend in een hoofdgestel met consoles.

Achter het Vleeshuis 39
Maastricht
Huis met een voorgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance, midden XVII, eindigend in een hoofdgestel met consoles. Vensterkruisen u..

Huis met lijstgevel van Naamse steen.

Achter het Vleeshuis 37
Maastricht
HUIS met lijstgevel van Naamse steen, XVIIId, met gekoppelde vensters, verticale reliefbanden en paneelvullingen met oreillons. Pui gewijzig..

Huis met lijstgevel.

Sint Amorsplein 2
Maastricht
Huis met lijstgevel, XIX.

Huis met lijstgevel.

Achter het Vleeshuis 35
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII A, met kozijnen van Naamse steen, waarvan de kruisen, respectievelijk middenstijlen zijn uitgebroken. Pui gewijzi..

Huis met lijstgevel van hardsteen, eindigend in een hoofdgestel met consoles.

Sint Amorsplein 17
Maastricht
HUIS met lijstgevel van hardsteen, XVIId, eindigend in een hoofdgestel met consoles. Horizontale reliefbanden en profiellijsten en geblokte ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Zeer ingrijpend gerestaureerd huis, met hardstenen kozijnen, waaruit de kruisen verdwenen zijn en tweelichtkozijnen. in Maastricht

Foto's (1)