Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen segmentboogomramingen en een ingang met gebeeldhouwde sluitsteen. in Maastricht

Woonhuis

Achter de Molens 25
6211JC Maastricht
Limburg

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen segmentboogomramingen en een ingang met gebeeldhouwde sluitsteen.

Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen segmentboogomramingen en een ingang met gebeeldhouwde sluitsteen, XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 26656
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen segmentboogomramingen en een ingang met gebeeldhouwde sluitsteen. in Maastricht

Huis met lijstgevel. Gevelsteen 1723.

Tafelstraat 30
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII A, voorzien van kozijnen van Naamse steen, die de kruisen verloren hebben, en tweelichtvensters op de bovenste ve..

Huis met smalle lijstgevel, voorzien van segmentboogomramingen van hardsteen.

Achter de Molens 23
Maastricht
Huis met smalle lijstgevel, voorzien van segmentboogomramingen van hardsteen, XVIII.

Huis met lijstgevel.

Tafelstraat 28
Maastricht
Huis met lijstgevel, XVIII A, voorzien van kozijnen van Naamse steen, waaruit de kruisen verdwenen zijn; tweelichtvensters op de bovenverdie..

Twee achterbouwtjes, die vermoedelijk deel uit hebben gemaakt van een voormalige brouwerij.

Tafelstraat 28
Maastricht
Twee achterbouwtjes, die vermoedelijk deel uit hebben gemaakt van een voormalige brouwerij, te weten:a. een vermoedelijk uit de 16e eeuw dat..

Laag pand in de trant der zgn. Maaslandse renaissance met een tweelichtvenster.

Grote Looiersstraat 6
Maastricht
LAAG PAND in de trant der zgn. Maaslandse renaissance met een tweelichtvenster. Hoofdgestel niet aanwezig. Pui gewijzigd. In de zijgevel een..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met brede lijstgevel, voorzien van hardstenen segmentboogomramingen en een ingang met gebeeldhouwde sluitsteen. in Maastricht

Foto's (1)