Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met voorgevel witgepleisterd en rieten dak aan de voorzijde afgewolfd, vensters met luiken en roedenverdeling in Leusden

Boerderij

Driftakkerweg 6 A
3833AB Leusden
Utrecht


Beschrijving van Boerderij met voorgevel witgepleisterd en rieten dak aan de voorzijde afgewolfd, vensters met luiken en roedenverdeling

Boerderij. De voorgevel witgepleisterd. Rieten dak aan de voorzijde afgewolfd. Vensters met luiken en roedenverdeling. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 25794
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met voorgevel witgepleisterd en rieten dak aan de voorzijde afgewolfd, vensters met luiken en roedenverdeling in Leusden

Kazemat GLB10 bij Mosselpad

Mosselpad
Leusden
Inleiding: De kazemat is in 1939-1940 gebouwd in het kader van de versterking van de Valleistelling en is gelegen op het gedeelte van de l..

Heiligenberg: tolhuis

Heiligenbergerweg 2
Leusden
TOLHUIS. Bepleisterd bakstenen tolhuis (en jachtopzienershuis) op rechthoekige grondslag met een driekwart cirkelvormige uitbouw aan de wes..

Heiligenberg: kas tegen moestuinmuur

Heiligenbergerweg 5
Leusden
KAS TEGEN DE MOESTUINMUUR. Een kleine, rode bakstenen, 19de eeuwse kas tegen de westzijde van de moestuinmuur aangebouwd en nog in het bezi..

Heiligenberg: rode bakstenen schuur

Heiligenbergerweg 5
Leusden
SCHUUR. Een rode bakstenen 19de eeuwse schuur op rechthoekige grondslag met een met grijze pannen gedekt zadeldak. In de topgevels van de n..

Heiligenberg: koude bakken

Heiligenbergerweg 5
Leusden
KOUDE BAKKEN. Twee rode bakstenen koude bakken uit circa 1820 op langwerpige rechthoekige grondslag, parallel aan elkaar in de noordwesthoe..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij met voorgevel witgepleisterd en rieten dak aan de voorzijde afgewolfd, vensters met luiken en roedenverdeling in Leusden

Foto's (1)