Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij. Grote hoeve met puntgevel, waarin ontlastingsbogen. Links een uitgebouwde opkamer. Stal met oude kozijnen en luiken in Leiden

Boerderij

Vlietweg 80
2323LG Leiden
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Boerderij. Grote hoeve met puntgevel, waarin ontlastingsbogen. Links een uitgebouwde opkamer. Stal met oude kozijnen en luiken

Boerderij (XVII). Grote hoeve met puntgevel, waarin ontlastingsbogen. Links een uitgebouwde opkamer. Stal met oude kozijnen en luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 25639
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij. Grote hoeve met puntgevel, waarin ontlastingsbogen. Links een uitgebouwde opkamer. Stal met oude kozijnen en luiken in Leiden

Koepel Allemansgeest, theeschenkerij aan de Vliet

Hofweg 55
Voorschoten
Koepel Allemansgeest, theeschenkerij aan de Vliet.

Boerderij. Puntgevel met vlechtingen en ramen met goede roedenverdeling. Links een zomerhuis

Vlietweg 82
Leiden
Boerderij (XVII ?). Puntgevel met vlechtingen en ramen met goede roedenverdeling. Links een zomerhuis.

Commissarishuis van de Trekweg naar Delft. Dwarshuis met hoog schilddak

Vlietweg 70
Leiden
Commissarishuis van de Trekweg naar Delft. Dwarshuis van beganegrond met hoog schilddak, gebouwd XVII b na het aanleggen van de Trekweg Delf..

Boerderij met steen: "dit huis is van outs genaamd de Hoogkamer 1651". Topgevel met dwars op het woonhuis vleugel met topgevel, zomerhuis. Langhuistyp ..

De Hooghkamer 2
Voorschoten
Boerderij met steen: "dit huis is van outs genaamd de Hoogkamer 1651". Topgevel met dwars op het woonhuis vleugel met topgevel, zomerhuis. L..

Toegangsbrug waarop ijzeren hek met balustrade

Leidseweg 223
Voorschoten
TOEGANGSBRUG WAAROP IJZEREN HEK MET BALUSTRADE. Van boven vlakke en aan de zijkanten uitzwenkende bakstenen toegangsbrug van de buitenplaats..

Kaart & Routeplanner