Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met trapgevel met oeil de boeuf en klein festoen in top. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen stoep met palen in Leiden

Woonhuis

Rapenburg 49
2311GH Leiden
Zuid Holland

Bouwjaar: laatste helft 17e eeuw 1650 laatste helft 17e eeuw


Beschrijving van Pand met trapgevel met oeil de boeuf en klein festoen in top. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen stoep met palen

Pand met trapgevel met oeil de boeuf en klein festoen in top. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen stoep met palen. 2e helft 17e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 25492
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met trapgevel met oeil de boeuf en klein festoen in top. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen stoep met palen in Leiden

Pand met gevel met rechte kroonlijst. Hardstenen stoep met palen

Rapenburg 47
Leiden
Pand met gevel met rechte kroonlijst. Hardstenen stoep met palen. 1e helft 18e eeuw.

Pand onder een dak met het nr 53. Ionische pilasterstelling over beide verdiepingen. Deuren en vensters gewijzigd. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen ..

Rapenburg 51
Leiden
Pand onder een dak met het nr 53. Ionische pilasterstelling over beide verdiepingen. 2e helft 17e eeuw. Deuren en vensters gewijzigd. Lod. X..

Pand onder een dak met het nr 51. Ionische pilasterstelling over beide verdiepingen. Deuren en vensters gewijzigd. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen ..

Rapenburg 53
Leiden
Pand onder een dak met het nr 51. Ionische pilasterstelling over beide verdiepingen. 2e helft 17e eeuw. Deuren en vensters gewijzigd. Lod. X..

Pand met bakstenen gevel. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Rococodeuromlijsting. Hardstenen stoep met palen en ..

Rapenburg 45
Leiden
Pand met bakstenen gevel, onder een dak met de nrs 41 en 43. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Rococo..

Pand onder een dak met het nr 57. Ionische pilasterstelling over beide verdiepingen. Hardstenen stoep met palen

Rapenburg 55
Leiden
Pand onder een dak met het nr 57. Ionische pilasterstelling over beide verdiepingen. 2e helft 17e eeuw. Deuren en vensters gewijzigd. Rococo..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met trapgevel met oeil de boeuf en klein festoen in top. Lod. XV deuromlijsting. Hardstenen stoep met palen in Leiden

Foto's (1)