Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met trapgevel met geblokte togen boven de vensters. Hardstenen stoep met palen. Houten deuromlijsting, voordeur en beneden vensters gewijzigd in Leiden

Woonhuis

Rapenburg 39
2311GG Leiden
Zuid Holland

Bouwjaar: midden 17e eeuw 1650 midden 17e eeuw


Beschrijving van Pand met trapgevel met geblokte togen boven de vensters. Hardstenen stoep met palen. Houten deuromlijsting, voordeur en beneden vensters gewijzigd

Pand met trapgevel met geblokte togen boven de vensters. Hardstenen stoep met palen. Houten deuromlijsting, voordeur en beneden vensters gewijzigd, midden 17e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 25486
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met trapgevel met geblokte togen boven de vensters. Hardstenen stoep met palen. Houten deuromlijsting, voordeur en beneden vensters gewijzigd in Leiden

Pand met trapgevel met geblokte bogen boven de vensters. Hardstenen stoep met palenveranderd

Rapenburg 37
Leiden
Pand met trapgevel met geblokte bogen boven de vensters. Hardstenen stoep met palen. Houten 18e eeuwse deuromlijsting. Midden 17e eeuw. In 1..

Pand met bakstenen gevel. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Gebeeldhouwde vaas op het dak. Voordeur en vensters ..

Rapenburg 41
Leiden
Pand met bakstenen gevel, onder een dak met de nrs 43-45. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Gebeeldho..

Pand met gepleisterde lijstgevel. Stoep met hardstenen palen met ijzers

Rapenburg 35
Leiden
Pand met gepleisterde lijstgevel begin 19e eeuw. Stoep met hardstenen palen met ijzers. Gevel mogelijk van oudere oorsprong.

Pand met bakstenen gevel. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Vensters gewijzigd

Rapenburg 43
Leiden
Pand met bakstenen gevel, onder een dak met de nrs 41 en 45. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. 2e hel..

Pand met bakstenen gevel. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Rococodeuromlijsting. Hardstenen stoep met palen en ..

Rapenburg 45
Leiden
Pand met bakstenen gevel, onder een dak met de nrs 41 en 43. Gevel met Ionische pilasterstelling, doorgaande over beide verdiepingen. Rococo..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met trapgevel met geblokte togen boven de vensters. Hardstenen stoep met palen. Houten deuromlijsting, voordeur en beneden vensters gewijzigd in Leiden

Foto's (1)