Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, bestaande uit woonhuis met driezijdig uitgebouwde voorkamer, schilddak en vensters met blinden en negenruitsschuiframen, alsmede uit een langgerekte stal onder pannen zadeldak. Bij het woon .. in Leiden

Boerderij

Hoge Morsweg 140
2332HN Leiden
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e of 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij, bestaande uit woonhuis met driezijdig uitgebouwde voorkamer, schilddak en vensters met blinden en negenruitsschuiframen, alsmede uit een langgerekte stal onder pannen zadeldak. Bij het woon ..

Boerderij uit de 18e of 19e eeuw, bestaande uit woonhuis met driezijdig uitgebouwde voorkamer, schilddak en vensters met blinden en negenruitsschuiframen, alsmede uit een langgerekte stal onder pannen zadeldak. Bij het woonhuis een deur met panelen in omlijsting van pilasters met hoofdgestel. Zesruitsbovenlicht. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 24814
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, bestaande uit woonhuis met driezijdig uitgebouwde voorkamer, schilddak en vensters met blinden en negenruitsschuiframen, alsmede uit een langgerekte stal onder pannen zadeldak. Bij het woon .. in Leiden

Haagsche Schouw, Boerderij gepleisterd. Landhuistype met dwars op woonhuis geprojecteerde zomerkamer

Haagse Schouwweg 14
Leiden
Haagsche Schouw. Boerderij gepleisterd. Landhuistype met dwars op woonhuis geprojecteerde zomerkamer. Modern pannendak 17e/18e eeuw.

Huize Rhijnhof

Rhijnhofweg 4
Leiden
Rhijnhof. Landhuis, nabij de Haagse schouw aan de Rijn gelegen. Rechthoekig huis van 1774, met ovale uitgebouwde zaal aan het water. Terzijd..

Boerderij, langhuistype gepleisterd met topgevel en terzijde vleugels eveneens in een topgevel met lage schoorsteen, eindgevel, opkamer

Valkenburgseweg 10
Leiden
Boerderij, langhuistype gepleisterd met topgevel en terzijde vleugels eveneens in een topgevel met lage schoorsteen, eindgevel, opkamer. 17e..

Ter Wadding

Leidseweg 559
Leiden
Omschrijving onderdeel 5 KOETSIERSWONING. Aan de noordgrens van het park ligt een koetsierswoning die omstreeks of direct na 1900 is gebou..

Ter Wadding

Leidseweg 557
Voorschoten
Omschrijving onderdeel 2 HISTORISCHE TUIN- EN PARKAANLEG. De geheel door water omgeven parkaanleg van Ter Wadding kenmerkt zich door een a..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, bestaande uit woonhuis met driezijdig uitgebouwde voorkamer, schilddak en vensters met blinden en negenruitsschuiframen, alsmede uit een langgerekte stal onder pannen zadeldak. Bij het woon .. in Leiden

Foto's (7)