Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling in Leerdam

Boerderij

Hoogeind 19
4143LW Leerdam
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling

Gepleisterde boerderij, 18e eeuw onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 24037
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling in Leerdam

Boerderij met dwars woongedeelte onder rieten zadeldak tussen puntgevels met tussentrappen en vlechtingen. Rechts een opkamer, waarvan de vensters geb ..

Hoogeind 17
Leerdam
Boerderij met dwars woongedeelte onder rieten zadeldak tussen puntgevels met tussentrappen en vlechtingen. Rechts een opkamer, waarvan de ve..

Boerderij, met hoge puntgevel en rieten zadeldak

Hoogeind 38
Leerdam
Boerderij, blijkens jaartalankers uit 1847, met hoge puntgevel en rieten zadeldak.

Boerderij waarvan woongedeelte en stal een T-vormige plattegrond vormen

Dorpsweg 2
Leerbroek (Gemeente Zederik)
BOERDERIJ, 17e eeuw, waarvan woongedeelte en stal een T-vormige plattegrond vormen. In het door een half zadeldak gedekte woongedeelte link..

Dorpskerk

Dorpsweg 10
Leerbroek (Gemeente Zederik)
De Hervormde KERK bestaat uit het zes travee├źn lange, in hout overwelfde schip van de middeleeuwse dorpskerk, eerste helft 16e eeuw. Uitge..

Boerderij, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. Li ..

Recht van Ter Leede 4
Leerbroek (Gemeente Zederik)
BOERDERIJ, 18e eeuw, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goed..

Kaart & Routeplanner

Route naar Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling in Leerdam

Foto's (2)